ΣΥΝΤΑΓΗ

Μπρουσκέτα με αυγοσαλάτα

τρεις γενιές παράγουμε αυγά

Υλικά

 

4 αυγά βρασμένα και ψιλοκομμένα

4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί

2 καρότα τριμμένα

1 κ.σ. κάπαρη

2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος

1 φλ. ψιλοκομμένο μαγειρεμένο κρέας

3 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Παξιμαδάκια για σερβίρισμα

 

Εκτέλεση

 

1) Βράζουμε τα αυγά μας να είναι σφικτά.

2) Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μια σαλατιέρα.

3) Προσθέτουμε τη μαγιονέζα.

4) Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να ενωθούν όλα τα υλικά.

5) Σερβίρουμε την σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου σε μπρουσκέτα.

6) Όταν σερβίρουμε την αυγοσαλάτα, πασπαλίζουμε από πάνω με ψιλοκομμένο άνηθο και μαϊντανό.