ΣΥΝΤΑΓΗ

SCRAMBLED EGGS

τρεις γενιές παράγουμε αυγά

Υλικά

75 γρ. κρέμα γάλακτος

4 αυγά

1 κ.σ. βούτυρο

αλάτι

πιπέρι

½ ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά.

Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά Λαβιδά, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι ή ένα σύρμα.

Όταν βράσει η κρέμα, ρίχνουμε τα αυγά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα ή μαρίζ για τα επόμενα 2 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά .

Στο τέλος προσθέτουμε, εκτός φωτιάς, το βούτυρο, σχοινόπρασο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο.

Πασπαλίζουμε με λίγο σχοινόπρασο, πιπέρι και ελαιόλαδο.