Τραγανές αυγόφετες στο φούρνο
Υλικά:
- 1 καρβέλι Ψωμί
- 6 Φρέσκα αυγά
- 1 και 1/3 κούπα Κρέμα Γάλακτος
- 1/3 κούπα Καστανή Ζάχαρη
- 3 κ.σ. Βούτυρο
- 1 κ.γ. Αλάτι
- 1/2 κ.γ. Κανέλα (Σκόνη)
- Ξύσμα πορτοκάλι
Εκτέλεση:
- Κόβουμε το καρβέλι σε φέτες
- Τις βάζουμε σε ένα ταψί και έπειτα στο φούρνο για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές.
- Τις γυρνάμε και από τις δύο πλευρές.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο και τα χτυπάμε καλά
- Βουτάμε καλά τις φέτες ψωμί μέσα και τις έπειτα τις αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο βαθύ ταψί
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και βούτυρο
- Ψήνουμε στους 180 για 40 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές.
Καλή όρεξη!