Snack με αυγοσαλάτα
Υλικά:
- 2 βρασμένα αυγά
- Ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- 1 τυρί Cottage
- 1 κ.σ μαγιονέζα
- 1 κ.σ μουστάρδα ντιζόν
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα αυγά για 9 λεπτά ή μέχρι να γίνουν σφιχτά
- Ψιλοκόβουμε τα αυγά και τα βάζουμε σε ένα μπολ
- Ψιλοκόβουμε το σχοινόπρασο και το προσθέτουμε στο μπολ
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί cottage, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν
- Σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, μέσα σε τορτίγια ή τοστ, σε παξιμάδι ή μπρουσκέτα.